Onze nieuwe collega in Veghel: Beate Schellekens

Vanaf dinsdag 9 augustus gaat Beate Schellekens aan het werk in Veghel. Zij is net als Mark en Jason opgeleid tot orthopedisch manueel therapeut en kan dry needlen.Tot maart 2016 werkte Lieke van Griensven namens FysiekFit in het pand van PodoMed op de NCB-Laan 83. Na lang zoeken is er dus een zeer geschikte opvolger voor haar gekomen. Hieronder stelt Beate zich voor:

“Naast manueel therapeute met de aantekening dry needling, heb ik me verdiept in stabiliteitstraining van schouder en onderrug en de begeleiding van laag-belastbare patiënten. Ook heb ik me bekwaamd in het behandelen van de voet- en enkelregio. Ik heb al op verschillende locaties gewerkt, waaronder het Reumacentrum en het Sportmedisch Centrum van de Sint Maartenskliniek. Sinds 2015 werk ik als manueel therapeute in een praktijk voor haptotherapie in Nijmegen. En nu ga ik mijn werkzaamheden uitbreiden als manueel therapeute bij FysiekFit. In eerste instantie ben ik op dinsdagen in Veghel aanwezig, zodra dit nodig wordt ga ik mijn werkdagen uitbreiden.”

Voor een afspraak met Beate in Veghel belt u naar het bekende nummer 0413 321747.

De collega’s zijn blij weer een collega in Veghel te hebben en wensen Beate veel succes!

 

FullSizeRender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *